Rólam mondták

Visszajelzések

Edina

"Egyedül elkezdeni edzeni nehéz, mindig van kifogás. Amióta Niki segítségével edzem könnyű dolgom van.

Ő jobban tudja nálam, hogy mit bírok. Motivál, kihozza belőlem a maximumot, hogy fejlődni tudjak. - Mindig felkészült. Változatos jól felépített edzései vannak sokféle eszközzel. 

Minden gyakorlat előtt megmutatja a helyes kivitelezést. Sokszor fáradtan megyek, de mindig energiával feltöltve jövök el tőle és egy picit lopok a rendíthetetlen nyugalmából is. 

Példa az életformája, meg is látszik rajta a tudása, a teste a cégére. Köszi mindent Niki, legfőképp, hogy rugalmas és megértő vagy az időbeosztásban."

Andi

"Mióta edzeni járok sokkal jobb a közérzetem, több az energiám. Sokkal frissebben ébredek és arra motivál, hogy próbálják minél egészségesebben élni. Azért szeretek hozzád járni, mert edzés közben rám figyelsz, segítesz és motiválsz. Azt is szeretem hogy nem kell feszengenem, felszabadultan és jókedvűen telnek az edzések. 

Sosem gondoltam volna, hogy egyszer örömmel járok majd edzeni"

Ági

"Juj Niki, képzeld, most felpróbáltam egy testvonalat követő, kicsit szűkebb fazonú kötött ruhámat, ami katasztrofálisan állt rajtam, és most csinos! Olyan boldog vagyok!"

Timi

"Évek óta nem mozogtam. Segítségre volt szükségem, hogy mit hogyan mikor csináljak. Ebben nagy segítség volt Niki. Megakadályozta, hogy véletlenül bele lustuljak és kifogást találjak miért nem szánok időt a mozgásra. Változatos feladatok várnak minden alkalommal, mindig más helyen érzem a mozgás hatását. Az órák jó hangulatban, gyorsan telnek. Mindig örömmel tölt el, hogy sikerült az adott feladatot kiviteleznem. Lassan eljutottam odáig, hogy megszerettem a mozgást és igényem van rá. "